TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor, sezon başında İnegöl Kafkas’tan amatör olarak kadrosuna kattığı Batuhan Doğrukıran için önemli bir adım attı. Siyah kırmızılı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda 25 yaşındaki futbolcuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

Sezon boyunca gösterdiği performansla dikkat çeken Batuhan Doğrukıran, özellikle Afyonspor karşısında attığı ve uzun süre konuşulan golle hafızalara kazındı. Kaleye sırtı dönük pozisyonda kaydettiği bu gol, genç oyuncunun yeteneğini bir kez daha ortaya koydu.

Geçtiğimiz sezon İnegöl Kafkas formasıyla 28 maçta 12 gol atan Batuhan, Eskişehirspor’da ise bu sezon 26 maçta 11 golle takımına önemli katkı sağladı. Genç yetenek, istikrarlı performansıyla taraftarın da beğenisini kazanıyor.

Muhabir: Fatih Arduç