Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin sektörel gelişimlerine katkı sağladığı faaliyetlerine hızla devam ediyor. ETO’nungayrimenkul sektöründeki üyeleri için “Markanı Yarat Farkını Yarat” konulu eğitim düzenlendi. ETO Akademi ve EndeksaMasters iş birliğinde düzenlenen eğitim, 15 Ekim Çarşamba günü, Mustafa Çekiç Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Markalaşma gayrimenkul sektöründe de ön plana çıkarıyor
Üyeler tarafından yoğun ilgi gören eğitimin açılışında konuşan ETO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kahya, gayrimenkul sektörünün sürekli geliştiğini ve bu gelişime uyum sağlayan firmaların başarıya ulaştığını belirterek, markalaşmanın her sektörde olduğu gibi gayrimenkul alanında da çok önemli olduğunu dile getirdi. ETO olarak gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunları yakından takip ettiklerini ve çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını dile getiren Kahya, gerçekleştirilecek olan eğitimin gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firmaların geleceğine katkı sağlayacağına dikkat çekti.
Marka olmanın stratejileri eğitimde detaylı olarak paylaşıldı
Eğitmen ve Koç Gökçe Ilgaz tarafından verilen eğitimde;markalaşma stratejileri, etkili pazarlama yöntemleri, marka oluşturma sürecinde atılması gereken adımlar, fark yaratan bir danışman olmanın yolları ve markalaşmanın önemi anlatıldı. Ücretsiz olarak verilen eğitim sonrasında ETO üyelerinin markalaşmaya yönelik soruları da Eğitmen Ilgaz tarafından cevaplandırıldı.