Ziyarette, dernek adına Bakan Bak’a günün anısına hediye takdim edildi.
Genç Yüzler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Elvan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazanarak paydaş oldukları Eskişehir ve Kütahya’da yürütülen Rehberim Ol Projesi hakkında Bakan Bak’a kapsamlı bilgi verdi.
Aynı zamanda Rehberim Ol Projesinin koordinatörü olan Buğra Elvan; Projenin hedefleri, sahadaki uygulamaları ve gençler üzerindeki etkileri aktarılırken, elde edilen çıktılar da paylaşıldı.
Görüşme kapsamında ayrıca Eskişehir’de yürütülen gençlik çalışmaları, gençlerin sosyal, kişisel ve mesleki gelişimine yönelik faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Genç Yüzler Derneği’nin gençlerin aktif katılımını önceleyen çalışmaları ve gelecek dönem hedefleri de Bakan Bak’a aktarıldı.





