Eskişehirspor’da geçen hafta ilk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle iki genel kurulyarın Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 13.00 ve 14.30’da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek.

Hesap lütfen!

Eskişehirspor’da yarın saat 13.00’da ilk olarak Olağan Mali Genel Kurul gerçekleşecek. Herkesin merakla beklediği kongrede siyah kırmızılı ekibin net borcu ortaya çıkmış olacak. Kongrede gözler kitapçıkta. En son gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurul’da Eskişehirspor’un net borcu 22 Haziran 2023 tarihinde yapılan kongrede 336 milyon 691 bin 667 lira 97 kuruş olduğu açıklamıştı.

Uyudu-uyandı!

Siyah kırmızılı kulübün içinde bulunduğu tablo sportif başarısızlık gibi borçlara da kimse çare olamıyor. Günü kurtaran bir tablo ile son yıllarda yönetilen kulüpte yönetime gelenler de şehirden destek olmayınca kendi imkanları ve buldukları sponsorlarla kulübü bu günlere getirdiler. Uyuyan borçlar söylentileri kafaları karıştırıyor. Kulübün bugün 600-700 milyon lira civarında olduğu ifade ediliyor.

Ulaş Entok listesi!

Eskişehirspor’da Olağan Mali Genel Kurul’un ardından saat 14.30’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılacak. Kongreye şehrin ‘ortak adayı’ olarak girecek olan Ulaş Entok’un listesi merakla bekleniyor. Siyah kırmızılı kulübün 58 yıllık tarihinde 24.başkanı olmaya yakın isim olan Ulaş Entok’un yönetiminde geçmiş dönemde görev yapan isimlerinde listede yer aldığı öğrenildi.

Yönetim Asil

Mehmet Göcen

Mehmet Sezer

İlhan Güderler

H.İbrahim Kaya

Kamil kaçıral

Erhan Uslu

Kerem Erdem

Ceyhan Çiçek

Ümit Üzer

Volkan Çıngırer

M.Emin Özkan

Serkan Can

Barış Arın

Çetin Öztürk

Çağlar Bozkıran

Denetim Kurulu

Hüsamettin Türkkan

Hakan Uysal

Mehmet Şengün

Kaynak: Spor Servisi