Afyon Haberleri

afyon haberleri ve güncel afyon gelişmeleri, afyon ile ilgili tüm video, afyon fotoğrafları ve afyon haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Afyonkarahisar’da tarlalardan trafo ve baz istasyonlarından kablo ile elektronik malzeme çalan bir şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi’nin başarılı takibi sonrası...

BÖLGE

Afyonkarahisar’da bir köy düğününde muhtar olduğu iddia edilen kişinin yanındaki şahıslarla birlikte tabancalarla havaya ateş ettiği anlar kameralarla kaydedildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da cinsel istismar suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ile birlikte kurusıkı tabanca ele geçirildi.

BÖLGE

Afyon’da sahte alkol üreterek sattığı iddia edilen bir şahıs jandarma operasyonu ile yakalandı. Olayın ardından şahıs gözaltına alındı.

BÖLGE

Afyon’da polis tarafından bir ev ve iş yerine yapılan baskın sonucu 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş...

BÖLGE

Afyon’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 adet sigara sarma makinesi ile 45 bin 600 adet boş makaron ele geçirdi.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da mahallenin ortasında aracıyla drift atarken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen ehliyetsiz sürücüye polisin cezası pahalıya patladı.

BÖLGE

Afyonkarahisar merkezli 21 ilde yasa dışı bahis sitesi işletenlere yönelik gerçekleştirilen Sibergöz-36 operasyonunda gözaltına alınan 66 kişiden 19’u çıkarıldığı mahkemece...

BÖLGE

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından sürücülere yönelik dron destekli trafik denetimi ile birlikte hız kontrolü uygulandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri takibe aldıkları bir araçta değişik türlerde uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da çıkan kavgada ağabeyini bıçaklayarak öldüren şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.