Çorum Haberleri

çorum haberleri ve güncel çorum gelişmeleri, çorum ile ilgili tüm video, çorum fotoğrafları ve çorum haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Çorum’un Osmancık ilçesinde polis memuru Hüseyin Çoldur, komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan ile tartışması sonrası, tabancayla vurarak öldürdü.

GENEL

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, yaralanan Melek Öztekin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GENEL

Çorum'da 61 yaşındaki adam evinin banyosunda eşi tarafından ölü bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GENEL

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, evde bulunan karı-koca yaralandı. Patlamanın şiddetiyle evde maddi hasar meydana geldi.

GENEL

Çorum'un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde fırtına, dolu ve sağanak yağış bir arada etkili oldu. İlçe'de tezgah açan pazarcı esnafına ve...

GENEL

Çorum'un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çalışırken çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2...

GENEL

Çorum'da intihar etmek için aydınlatma direğine çıkan 58 yaşındaki adamı, itfaiye aracının sepetine çıkan polis memuru belinden kavrayarak kurtardı.

GENEL

Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

GENEL

Çorum’un Alaca ilçesinde, park halindeki otomobil yandı. Alev alan LPG'li otomobil, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.

GENEL

Çorum'da 14 yaşındaki kızın üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulunduğu anlar kameraya yansıdı.

GENEL

Çorum’un Alaca ilçesinde hafif ticari araç ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

GENEL

Çorum’da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen 5 ayrı operasyonda 11 kişi tutuklandı.