Deaş Haberleri

deaş haberleri ve güncel deaş gelişmeleri, deaş ile ilgili tüm video, deaş fotoğrafları ve deaş haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklandı, 2'sine ise ev hapsine çaptırıldı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GENEL

İzmir’de DEAŞ Terör Örgütü’ne yönelik 13 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

DEAŞ terör örgütüne üye olmak ve çok sayıda suçtan aranan şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda Eskişehir’de yakalandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik aralarında Eskişehir’in de olduğu 4 ilde gerçekleştirilen 'Bozdoğan-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını...

GENEL

Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye’de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen BOZDOĞAN-26 operasyonlarında Eskişehir'de de bir şüphelinin yakalandığını...

GENEL

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'la bağlantılı oldukları belirlenen 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Eskişehir dahil 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Bozdoğan-22” operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.

GENEL

İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi.

ASAYİŞ

Aralarında Eskişehir’in de olduğu 21 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 4 gündür gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-18" operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

GENEL

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.