Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Bilecik’in Söğüt ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden lokantalara denetim uygulandı.

GÜNCEL

Eskişehir’de sağlıklı tarımsal üretim çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri numune alımları yapıyor.

BÖLGE

Bilecik’te polis tarafından yapılan dron destekli trafik denetimde kurallara uymayan sürücülere 12 bin 463 TL trafik idari para cezası kesildi.

BÖLGE

Altıntaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince bitki koruma ürünleri ve gübre satış bayilerinin kontrol ve denetimlerinin gerçekleştirildiği bildirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince, yaya bölgelerindeki motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 82 sürücüye toplam 108 bin 856 TL...

BÖLGE

Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobil ve motosiklet denetimleri hız kazandı.

BÖLGE

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

BÖLGE

Bilecik'te dron ile trafik denetimleri yapıldı. Yakalanan araçlara ve sürücülerine toplam 7 bin 530 TL idari para cezası uygulandı.

BÖLGE

Bilecik’te yapılan drone dsetekli trafik denetimlerinde 7 adet araç ve sürücüsüne 10 bin 542 TL trafik idari para cezası uygulandı.

BÖLGE

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri elektronik tartı denetimi yapıldı.

BÖLGE

Bilecik’te yapılan drone destekli trafik denetimlerinde araç ve sürücülerine 7 bin 530 TL trafik idari para cezası uygulandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından okulların çevresinde bulunan 491 park ve işletme denetlenirken, 245 okul servisi kontrol edildi.