Gbt Haberleri

gbt haberleri ve güncel gbt gelişmeleri, gbt ile ilgili tüm video, gbt fotoğrafları ve gbt haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Kütahya’da polis ekipleri tarafından yapılan 'Bölge' uygulamasında 133 şahıs, 38 aracın GBT sorgusu ve kontrolleri yapıldı.

GENEL

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan dron destekli, narkotik köpekli şok uygulamada silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

BÖLGE

Kütahya'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen Bölge Uygulamasında, 107 şahıs, 14 aracın sorgusu GBT kontrolü ve denetiminin yapıldığı bildirildi.

BÖLGE

Kütahya’da İl Emniyet Müdürlüğü yaya devriye ekiplerince 114 şahıs, 15 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi olduğu kaydedildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 107 kişi yakalandı.

BÖLGE

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı yaya devriye ekiplerince 184 şahıs, 14 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi yapıldığı kayda geçti.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetiminde 2 bin 363 araç kontrol edilip 195 araca 271 bin 137 TL para...

BÖLGE

Afyonkarahisar'ın farklı bölgelerinde yapılan çalışmalarda 14 bin liradan fazla ceza kesildi.

BÖLGE

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı devriyelerde 190 şahısın ve 25 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetiminin yapıldığı iletildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de emniyet ekipleri 2 binden fazla şahsı sorgulayarak şehir genelinde asayişi sağladı.

BÖLGE

Kütahya'da emniyet güçlerinin ortak çalışması neticesinde yapılan huzur ve güven uygulamasında 124 kişinin sorgusu yapılırken bir kişinin üzerinde çıkan uyuşturucu...

BÖLGE

Kütahya'da yapılan küçük çaplı denetimlerde birçok kişinin sorgulaması ve üst araması esnasında uyuşturucu ele geçirildi.