Hapis cezası Haberleri

hapis cezası haberleri ve güncel hapis cezası gelişmeleri, hapis cezası ile ilgili tüm video, hapis cezası fotoğrafları ve hapis cezası haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan 5 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarmanın takibi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.

GENEL

Isparta’da yağma suçundan 42 yıl 5 ay 8 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma...

BÖLGE

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde 5 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma tarafından saklandığı köyde yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de aralarında farklı sürelerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların da olduğu 656 aranan şahıs, polis ekiplerinin denetimi sonucunda yakalandı.

GENEL

Samsun'da hakkından 25 yıl 1 ay 11 gün hapis cezası bulunan bir kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

GENEL

Mardin'de arama kaydı olup kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, park halindeki motosikleti çalarken suçüstü yakalandı.

BÖLGE

Kütahya'da uyuşturucu satın almak ve kullanmak suçlarından 3 yıllık hapis cezası olan ve aranan şahıs yakalandı.

GENEL

Batman'da yüz yılı aşkın cezası bulunan firari şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan dört Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firari hükümlüsü yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de 22 yaşındaki çobanın öldürülmesine ilişkin davada sanık, iyi hal indirimi uygulanarak 26 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

BÖLGE

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sözde yönetim kadrosunda adı geçen ve 3 yıl 9 aylık hapis cezası ile her yerde aranan...