Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık haberleri ve güncel Hırsızlık gelişmeleri, Hırsızlık ile ilgili tüm video, Hırsızlık fotoğrafları ve Hırsızlık haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

İstanbul Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de yaşlılara hizmet veren bir yaşam merkezinde kalan kişilerden toplanan yaklaşık 500 bin TL parayı izinsiz şekilde aldığı iddia edilen...

GENEL

Kahramanmaraş’ta 7 farklı iş yerinde hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da hırsızlık suçlarından aranan karı koca çift jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

GENEL

Samsun'da inşaattan yük taşımada kullanılan elektrikli vinç çaldıkları iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da hırsızlık suçundan 30 yıl 9 ay 2 gün hapis cezası ile aranan şahıs polisin başarılı takibi sonrası yakalandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da hırsızlık suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de bu yıl dördüncü kez çamaşır makinaları çalınan usta, hırsızları adım adım takip edip makinalarını geri aldı.

BÖLGE

Bilecik’in Söğüt ilçesinde ‘Hayvan Hırsızlığı’ ihbarı üzerine harekete geçen ekipler konuyla ilgili 5 şüpheli şahsı gözaltına aldı.

GENEL

İstanbul Arnavutköy’de bir şahıs trafodan elektriği keserek inşaat girişindeki kabloları yerinden sökerek çaldı. Kablo hırsızlığı kameraya yansıdı.

BÖLGE

Kütahya’nın ilçelerinde ve Türkiye’nin çeşitli okullarından bilgisayarların çalınması olaylarının şüphelisi Kütahya’da bilgisayarları satmak isterken polis tarafından yakalandı.

GENEL

Aksaray’da inşaat malzemesi deposunu soyan hırsızlar ile polis arasında yaşanan ve film sahnelerini aratmayan kovalamacada yakalanan hırsızlık şüphelisi 2 kardeş...