Isparta Haberleri

ısparta haberleri ve güncel ısparta gelişmeleri, ısparta ile ilgili tüm video, ısparta fotoğrafları ve ısparta haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Isparta’da motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi genç kız 10 günün ardından hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü ise tutuklandı.

GENEL

Isparta’da kontrolden çıkan otomobilin su kanalına düştüğü kazada sürücü yaralandı.

GENEL

Isparta’da park halindeyken alev alan minibüs, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

GENEL

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yalnız yaşayan emekli infaz koruma memuru, evinde ölü olarak bulundu.

GENEL

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sabah saatlerinde engelli oğlunun bıçakladığı yaşlı adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GENEL

Isparta’da eğlence mekanında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENEL

Isparta’da gece kulübünde iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

GENEL

Isparta’da bulunan 4 katlı otelin ikinci katında yangın çıktı. Yangın sonucu 1 kişi dumandan etkilenirken, otelde hasar meydana geldi.

GENEL

Isparta’da jandarma ekiplerince kaçakçılık ve kaçakçılarla mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucunda 123 litre kaçak alkol ele geçirilerek 1 şahıs hakkında...

GENEL

Isparta’da yağma suçundan 42 yıl 5 ay 8 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

GENEL

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde jandarma ekipleri bir araçta yaptıkları aramada 54 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Araçta bulunan 2 kişi tutuklandı.

GENEL

Isparta’da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.