Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklandı, 2'sine ise ev hapsine çaptırıldı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da bir köy düğününde havaya ateş açan muhtar ve beraberindekiler sosyal medyada yayınlanan görüntülerden jandarma tarafından tespit edilip gözaltına alındı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, traktör römorku çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirlediği bir şahsın ev ve eklentilerinde arama yaptı. Şahıs gözaltına alınırken yapılan aramada...

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince uyuşturucuyla mücadele amacıyla yapılan 4 ayrı çalışmada 6 kişi yakalanırken, bir miktar narkotik madde ele geçirildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da uyuşturucu satma suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında yakalandı.

GENEL

Elazığ’da sürü otlatma yüzünden husumetli şahıslar arasında çıkan silahlı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi yaralandı.

GENEL

Giresun’un Dereli ilçesinde dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan bir kişi dere yatağına yuvarlanan araç içerisinde ölü bulundu.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da cinsel istismar suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ile birlikte kurusıkı tabanca ele geçirildi.

BÖLGE

Afyon’da sahte alkol üreterek sattığı iddia edilen bir şahıs jandarma operasyonu ile yakalandı. Olayın ardından şahıs gözaltına alındı.