Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangın dron kamerası ile görüntülendi.

GENEL

Kahramanmaraş’ta 7 farklı iş yerinde hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.

GENEL

Kahramanmaraş’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüjdeki bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

GENEL

Kahramanmaraş’ta Göksun-Elbistan karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

GENEL

Kahramanmaraş’ta çıkan yangında seyir halindeki araç yangına teslim oldu.

GENEL

Kahramanmaraş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki kişi tutuklandı.

GENEL

Kahramanmaraş’ta meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

GENEL

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, il genelinde son iki ayda düzenlenen operasyonlarla bir suç çetesinin çökertildiğini söyledi.

GENEL

Kahramanmaraş’ta mobilya imalathanesinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

GENEL

Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinin ardından Ankara’ya taşınan dede ile 2 yaşındaki torunu, sobadan sıza gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti.

GENEL

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.6 ve 7.7 şiddetindeki depremlere Malatya’da yakalanan ve Bursa’ya taşınan Göksü ailesinin 13 yaşındaki kaybolan kızı Sevda Göksu...

GENEL

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu.