Kenevir Haberleri

kenevir haberleri ve güncel kenevir gelişmeleri, kenevir ile ilgili tüm video, kenevir fotoğrafları ve kenevir haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Afyonkarahisar’da polis tarafından bir eve yapılan baskında kova içerisine ekili vaziyette 119 kök Hint keneviri ele geçirildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da silahla vurulan şahsın evinde arama yapan jandarma, 45 pet bardak içerisinde kurulan sıcaklık düzeneği ile kenevir yetiştirildiğini tespit etti....

GENEL

Tekirdağ’da jandarma ekipleri, bir adreste yaptıkları aramada evin gizli bölmesinde iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen kenevir ile karşılaştı.

GENEL

Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 102 kilo 198 gram uyuşturucu yakalandı.

GENEL

Bingöl’de jandarma tarafından icra edilen operasyonda 36 kilo esrar, 247 kök kenevir bitkisi yakalandı.

GENEL

Ardahan'da kendiliğinden çıkan 66 bin 622 bin kök kenevir bitkisi yakılarak imha edildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da kenevir hasadı yapan bir şahıs suçüstü yakalandı.

BÖLGE

Bilecik'te evinde kenevir ekimi yaptığı tespit edilen iki kişi suç unsurlarıyla yakalanarak gözaltına alındı.

GENEL

Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından 20 ayrı noktada gerçekleştirilen ‘narko-terör’ operasyonunda 3 milyon 158 bin kök kenevir ele geçirildi.

GENEL

Muğla İl Emniyet ekiplerince yapılan, geniş çaplı halkın güven ve huzuru sağlanması amacıyla gerçekleştirilen arama ve takiplerde 4 farklı noktada...

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince ormanlık arazide uyuşturucu madde yetiştirdiği öğrenilen şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da kenevir yetiştiren şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, kenevir ve av tüfeği ele geçirildi.