Kırklareli Haberleri

kırklareli haberleri ve güncel kırklareli gelişmeleri, kırklareli ile ilgili tüm video, kırklareli fotoğrafları ve kırklareli haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu yabancı uyruklu 1 kişi yaralandı.

GENEL

Kırklareli'de aranması olan 87 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. 87 şüpheliden 41'i çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

GENEL

Kırklareli’nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

GENEL

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde jandarma ekipleri tarafından köpek dövüştüren 34 kişiye operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli şahıslara 214 bin 302...

GENEL

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir minibüsün yol kenarına devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.

GENEL

Kırklareli’de telefon ile yaşlı çifti dolandıran şüpheliler jandarma ekiplerince yakalandı.

GENEL

Kırklareli’de jandarma ekiplerince kasten yaralama suçundan 4 yıl 8 ay 7 gün kesinleşmiş cezası bulunan şüpheli yakalandı.

GENEL

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, park halindeki başka bir otomobile çarpıp olay yerinden kaçtı.

GENEL

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak tütün ele geçirildi.

GENEL

Kırklareli Belediyesi'nden 9 Şubat 2024 tarihinde işten atıldıktan iki gün sonra belediyeye ait şirket binasında yangın çıkardığı ileri sürülen zanlı,...

GENEL

Kırklareli’de belediyeye ait olan şirketin bulunduğu binanın camını kırarak yanıcı madde ile yangın çıkartan şüpheli yakalandı.

GENEL

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Ağayeri köyünde bir evde çıkan yangın sebebiyle bir kişi 82 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.