Kütahya Haberleri

kütahya haberleri ve güncel kütahya gelişmeleri, kütahya ile ilgili tüm video, kütahya fotoğrafları ve kütahya haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Türkiye geneli mali suçlarla mücadele çerçevesinde düzenlenen tefecilik operasyonu yapıldı. Operasyonda Kütahya’da 1 kişi gözaltına alındı.

BÖLGE

Kütahya'da uyuşturucu madde ticareti suçundan cezaevinden çıkan ve tekrar uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

BÖLGE

Kütahya'da ikamet ihlali ile kamu düzeni ve güvenliği bozma suçlarından gözaltına alınan 2 yabancı şahıs sınır dışı işlemi için İl...

BÖLGE

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünce son bir hafta içerisinde bin 26 Türk vatandaşı, 84 yabancı uyruklu şahıs...

BÖLGE

Kütahya’da uyuşturucu suçlarını önlemeye yönelik 29 Nisan-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 39 şüpheliden 7’si mahkemece tutuklandı.

BÖLGE

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Ergenekon Mahallesinde meydana gelen tek taraflı kazada bir kişi yaralandı.

BÖLGE

Altıntaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince bitki koruma ürünleri ve gübre satış bayilerinin kontrol ve denetimlerinin gerçekleştirildiği bildirildi.

BÖLGE

Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar Karayolu üzerinde meydana geldi. 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

BÖLGE

Kütahya'da otomobil ile motosikletin çarpışması trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralandı.

BÖLGE

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir aracın ters şeride girmesi nedeniyle kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.

BÖLGE

Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobil ve motosiklet denetimleri hız kazandı.

BÖLGE

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, otomobilin yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada, 2 kişi hayatını kaybdereken 1 kişi yaralandı.