Muğla Haberleri

Muğla haberleri ve güncel Muğla gelişmeleri, Muğla ile ilgili tüm video, Muğla fotoğrafları ve Muğla haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulunan arı kovanlarından 6’sı yandı. Yanan kovanlar kullanılamaz hale geldi.

GENEL

Dünyanın en önemli paraşüt atlama alanlarından Fethiye Babadağ’da 1200 pistinden atlayış gerçekleştiren Rus kadın pilot yaralandı.

GENEL

Muğla’nın Bodrum ilçesinde izinsiz kazı yapmak suçlaması ile aranan 1 kişi yakalanırken Milas’ta kaçak kazı yapmak için keşif yapan 4...

GENEL

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın panik yarattı.

GENEL

Muğla'nın Yatağan ilçesinde devrilen traktörün altında kalan Neşet Kaya (59) hayatını kaybetti.

GENEL

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur nedeniyle kayan toprağın altında kalan 2 işçi, AKUT gönülleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

GENEL

Muğla Fethiye ilçesi Kelebekler Vadisinde tekneden düşen İngiliz turist, karada araç ulaşımının olmadığı bölgeden Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edildi.

GENEL

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi.

GENEL

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

GENEL

Muğla’nın Milas ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yedi kişi yaralandı.

GENEL

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kayacık Sahili’nde köprüden suya uçan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

GENEL

Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de...