Murat keskin Haberleri

murat keskin haberleri ve güncel murat keskin gelişmeleri, murat keskin ile ilgili tüm video, murat keskin fotoğrafları ve murat keskin haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve HaberTime Medya Grup Başkanı Murat Keskin, EMKO Başkanı Ahmet Yıldız’a ziyarette bulundu.

GÜNCEL

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş Şehir Gazetesi’ni ziyaret etti.

SİYASET

Anayasa Mahkemesi üyesi Basri Bağcı, Yüksek Mahkemenin başkanvekilliği görevine seçildi. Bağcı, 9 oy alarak salt çoğunluğu sağladı ve Anayasa Mahkemesi...

GÜNCEL

Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve HaberTime Medya Grup Başkanı Murat Keskin, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Şehir Gazetesi’ne ait sehirgazetesi.com.tr internet haber sitesinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen, sehirgazetesi.com.tr haber sitesinin kuruluş yıldönümü nedeniyle tebriklerini iletti.

GÜNCEL

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Keskin ailesini ziyaret etti.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Şehir Gazetesi’ni ziyaret etti. Eskişehir’de turizm, sağlık, havacılık, ihracat, organize sanayi bölgeleri gibi pek çok konuda...

GÜNCEL

Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan AK Parti Odunpazarı eski İlçe Başkanı Ali Acar, Şehir Gazetesi’ni ziyaret etti. 

GÜNCEL

AK Parti’den Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyuran Murat Özcan, Şehir Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

GÜNCEL

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Şehir Gazetesi’ni ziyaret etti. 

GÜNCEL

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Şehir Gazetesi’ni ziyaret etti. Hatipoğlu, yerel seçim çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu.