Narkotik Haberleri

narkotik haberleri ve güncel narkotik gelişmeleri, narkotik ile ilgili tüm video, narkotik fotoğrafları ve narkotik haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde polis tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 171 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Araçta bulunan şahıs...

BÖLGE

Afyonkarahisar’da jandarma ve polis tarafından yapılan ortak operasyonda zehir tacirleri şehir dışından getirdikleri çok sayıda uyuşturucu hapı satamadan yakalandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir otomobilde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındı.

BÖLGE

Bilecik’te yolculuk yapmakta olan şahsın üzerinden çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BÖLGE

Kütahya'da uyuşturucu madde ticareti suçundan cezaevinden çıkan ve tekrar uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

BÖLGE

Kütahya’da uyuşturucu suçlarını önlemeye yönelik 29 Nisan-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 39 şüpheliden 7’si mahkemece tutuklandı.

GENEL

Balıkesir’de narkotik ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir araçtan çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

BÖLGE

Kütahya'da durdurulan yolcu otobüsünde seyahat eden ve üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen şahıs, adli makamlara çıkartılmak üzere gözaltına alındı.

GENEL

Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çok sayıda narkotik madde ele geçirildi. Olayla ilgili 16 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

GENEL

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takip sonucu durdurulan hafif ticari araçta çok sayıda sentetik hap ile sentetik hap yapımında...

BÖLGE

Kütahya'da uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilen ve il dışına kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.