Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini ileri sürdüğü kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre...

ASAYİŞ

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilin çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Çalınan otomobil polis ekiplerince bulunarak sahibine teslim edildi.

GENEL

Hatay’ın Hassa ilçesinde bir otomobilde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

GENEL

Niğde'de 4 katlı apartmanda çıkan yangında apartmanın 2 katı kullanılamaz hale gelirken, park halinde bulunan otomobil de küle döndü.

GENEL

Sivas’ta aracını yıkadıktan sonra yola çıkan sürücü sokak dönüşünde kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

EKONOMİ

İkinci el veya sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için işin uzmanından kritik uyarılar geldi.  

GENEL

Samsun'da bir kişi aracının içinde cansız bedeni bulundu.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde son nefesini verdi.

GENEL

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak tarlaya yuvarlandı.

GENEL

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 3 aracın karıştığı kazadan acı haber geldi. Savaş alanına dönen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın...

GENEL

Burdur’da park halindeki otomobilin camını kırarak araçta bulunan ve değeri 1 milyon 500 bin TL olan dövizleri çalan hırsız yakalandı.

GENEL

İstanbul'da Dilan ve Engin Polat çiftine ait olan 24 araca tedbir konuldu. El konulan lüks araçlar 13 tanesi basına gösterildi.