Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Afyonkarahisar’da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Araçta bulunan şahıslar göz...

GENEL

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ilde olduğu tespit edilen firari eski emniyet müdürü, araçla kaçmaya çalışırken yakalandı.

GENEL

Kilis’te bir evde nedeni bilinmeyen bir şekilde baba, anne ve 3 çocuk ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince, yaya bölgelerindeki motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 82 sürücüye toplam 108 bin 856 TL...

GENEL

Niğde'de kendisinden haber alınmayan ve yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu.

GENEL

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 19 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca ve tüfek taşıyan 19 şahıs ise yakalandı.

GENEL

Antalya’da bir kişi, daha önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen çilek satıcısını müşterilerine satış yaptığı sırada tabancayla kurşun yağdırdı.

BÖLGE

Afyon’da polis tarafından bir ev ve iş yerine yapılan baskın sonucu 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş...

BÖLGE

Afyon’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 adet sigara sarma makinesi ile 45 bin 600 adet boş makaron ele geçirdi.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da mahallenin ortasında aracıyla drift atarken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen ehliyetsiz sürücüye polisin cezası pahalıya patladı.

GENEL

Çankırı'da yol kenarında duran otomobilde 26 yaşındaki genç, silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

GENEL

Bursa'da aralarında daha önceden husumet bulunan taraflar arasında çıkan silahlı kavgada birbirlerine ateş açan 6 şüpheli Gasp Büro Amirliği tarafından...