Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


DÜNYA

Brezilya’nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 83’e çıktı.

DÜNYA

Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısının 56’ya yükseldiği açıklandı. Ayrıca, Rio Grande do...

DÜNYA

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 188'e çıktı.

BÖLGE

Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde bir köyde sele neden oldu. Tarım arazilerinin sular altında kaldığı...

DÜNYA

Afrika ülkesi Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısını 70'e yükseldi.

DÜNYA

Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı 155'e, komşu Kenya'da ise 45'e yükseldi.

DÜNYA

Afganistan'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel sonucu 50 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.

DÜNYA

Kazakistan’da Mart ayından bu yana karların erimesi sonucu yaşanan sel felaketinde toplam 46 bin 755 kişi tahliye edildi.

DÜNYA

Kazakistan’da meydana gelen sel nedeniyle 6 bini çocuk yaklaşık 16 bin kişi tahliye edilirken, 20 bölgede acil durum ilan edildi.

GÜNCEL

Eskişehir’e son dakika uyarısı... Kentimizde bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani su basması ve sel meydana gelebilir.

GENEL

Aydın'da gece yarısı başlayan yağış Bağarası ve çevresinde sele dönüştü.

GENEL

İzmir’de sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar suya gömüldü, sokaklar adeta göle döndü.