Siirt Haberleri

siirt haberleri ve güncel siirt gelişmeleri, siirt ile ilgili tüm video, siirt fotoğrafları ve siirt haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Siirt'te Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin yürüyüş çağrısının ardından çıkan olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

GENEL

Siirt'te 6 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluştu.

GENEL

Siirt’in Baykan ilçesinde iki grup arasında muhtar adaylığı yüzünden meydana gelen silahlı kavgada 4’ü ağır, 8 kişi yaralandı.

GENEL

Siirt'te bir araçta yapılan aramada farklı çaplarda 15 bin 610 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına 5 şüpheli tutuklandı.

GENEL

Siirt’in Pervari ilçesi ile Van’ın Çatak ilçesi arasındaki yola çığ düştü, ikiye ayrılan yol ulaşıma kapandı.

GENEL

Siirt’in Kurtalan ilçesinde güneş paneli taşıyan tır, virajı alamayarak devrildi. Kazada, sürücü hafif şekilde yaralandı.

GENEL

Siirt'te alınan bir istihbaratın değerlendirilmesinin ardından yapılan çalışmalarda terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi.

GENEL

Siirt kent merkezinde bir iş yeri ve kurumdan hırsızlık yapan 2 şahıs polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sevk edildikleri...

GENEL

Siirt’te yasa dışı bahis suçundan aranan ve haklarında 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan iki zanlı emniyet personelince yapılan...

GENEL

Siirt'in Pervari ilçesinde işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı.

GENEL

Siirt’te terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

GENEL

Siirt Valiliği; gösteri, yürüyüş, etkinlik ve eylemlerin 9 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.