Şırnak Haberleri

şırnak haberleri ve güncel şırnak gelişmeleri, şırnak ile ilgili tüm video, şırnak fotoğrafları ve şırnak haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün etkili olan sağanak, kentte hasara yol açtı. Sel sırasında bir gelin arabası suların ortasında kaldı.

GENEL

Şırnak’ın Cizre ilçesinde öğrencileri taşıyan servis aracı ile kamyonet birbirine girdi. Kazada, 14’ü öğrenci 15 kişi yaralandı.

GENEL

Şırnak'ta PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütlerine yönelik şafak operasyonunda 19 şüpheli gözaltına alındı.

GENEL

Şırnak’ın Cizre ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

GENEL

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

GENEL

Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini, girişlerin yasaklandığını duyurdu.

GENEL

Şırnak Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine yönelik devam eden operasyonlarda gözaltına alınan 37 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

GENEL

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 31 Mart yerel seçimlerini protesto etmek isteyen göstericilere yönelik düzenlediği şafak operasyonunda 30 şüpheliyi gözaltına...

GENEL

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 14 gün önce kaybolan 16 yaşındaki çocuğun cansız bedeni Dicle Nehri’nde çıkartıldı.

GENEL

Şırnak Valiliği, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere müdahale ve seçimleri sabote etme amacı ile yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş...

GENEL

Şırnak Valiliği, Güçlükonak ilçesi sınırları içerisinde bulunan Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle "Geçici Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildiğini, girişlerin...

GENEL

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinin (DEM Parti) Şırnak'taki programında yasa dışı slogan atan 6 şüpheli gözaltına alındı.