Tunceli Haberleri

Tunceli haberleri ve güncel Tunceli gelişmeleri, Tunceli ile ilgili tüm video, Tunceli fotoğrafları ve Tunceli haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Kaya parçalarının düştüğü yol araç trafiğine kapandı.

GENEL

Tunceli’de kaldırımın üzerinde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

GENEL

Tunceli’nin Hozat ilçesinde terör örgütüne ait 2 sığınak ile patlayıcı madde, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirilirken sığınaklar imha edildi.

GENEL

Tunceli'de bir apartman boşluğunda yangın çıktı. Evde mahsur kalan evcil hayvanlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

GENEL

Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu...

GENEL

Almanya’da çalınan ve Interpol Europol (Avrupa Polis Teşkilatı) tarafından uluslararası düzeyde aranan araç, Tunceli’de emniyetin düzenlediği operasyonla bulundu.

GENEL

Tunceli merkezli Elazığ ve İstanbul’da düzenlenen PKK/KCK operasyonunda 14 şüpheli yakalandı.

GENEL

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Ekipler çalışmalarını sürdürürken ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.

GENEL

Tunceli-Ovacık karayolunda kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

GENEL

Tunceli’de bir vatandaşın mobil bankacılık hesabını kopyalayarak dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

GENEL

Tunceli’de şarampole devrilen kamyondan atlayan 2 kişi son anda kurtuldu.

GENEL

Tunceli’de düzenlenen operasyonda teröristlere ait 11 sığınak ile mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.