Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bir iş merkezinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

GENEL

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulunan arı kovanlarından 6’sı yandı. Yanan kovanlar kullanılamaz hale geldi.

GENEL

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan tarihi bir bina alevlere teslim oldu. Binanın içerisinde bulunan ahşap dekorasyonlardan dolayı alevler hızla yayıldı.

GENEL

İstanbul Başakşehir'deki bir şantiye içerisinde işçilerin yatakhane olarak kullandığı iki katkı konteynırda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği...

GENEL

İstanbul Şişli’de bir adam, tahliye kararına rağmen daireyi boşaltmayınca memurlara direnip binayı benzin döküp ateşe verdi. Dehşet anları kameralara yansıdı.

GENEL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde alevlere teslim olan 3 ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

GENEL

Tokat'ın Niksar ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangında araç, kullanılamaz hale geldi.

GENEL

Kocaeli'de Isuzu servisinin otoparkında çıkan yangın sebebiyle minibüs ve otobüsler alevlere teslim oldu. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yangın söndürülürken 15 araçtan...

GENEL

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir çiftlikte çıkan yangında yaklaşık 100 ton saman alev alarak küle döndü.

ASAYİŞ

Eskişehir’de bir apartmanın garaj kısmında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, dumandan etkilenen 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

GENEL

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan yangında ahşap ev küle dönerek kullanılmaz hale geldi.

GENEL

Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan baraka yangını çevrede panik yarattı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.