Değerli Okurlarım;

Önümüzdeki İkizler Yeni ayı, hepimize fırsatlarla geliyor. Eğitim, iletişim, ideallerimize ulaşma, hukuki konularda çok verimli günlerdeyiz. Ülkemiz açısından asparagas haberler, insanları galeyana getirici duyumlar söz konusu olabilir. Herkese sağ duyulu olmayı, sakinliği tavsiye ediyorum. Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu

Sosyal, ruhsal, bedensel sorunlarınızın çözüme kavuşması olası. Yakın aile bireyleri ile iletişiminiz güçlenebilir. Arabanızı yenileme gündeme gelebilir. Gizli düşmanlara karşı dikkatli olmalı, enerjinizi; hobilerinize, seyahatlere harcamalısınız.

Boğa Burcu

Maddi konularda yeni iş tekliflerine açık olmalısınız. Hatta ikinci bir iş bile söz konusu olabilir. Fakat ince eleyip bu fırsatları o şekilde değerlendirmelisiniz. Üstü örtülü kalmış, gizli konular gün yüzüne çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yapacağınız diyet programları verimli sonuçlanabilir.

İkizler Burcu

Gelişim ve dönüşüm sizi bekliyor. Sizin için içe dönüş, dua, meditasyon zamanı. Hayatınızın fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Sizi kıskananlara, engellemeye çalışanlara karşı dikkatli olmalısınız lakin her türlü olumsuzluğa karşı şans sizden yana.

Yengeç Burcu

Altıncı hissiniz çok kuvvetli. Sizi anlamayan kişilere ya da düşmanlarınıza karşı kendinizi ifade etmek için çok çaba sarf etmeyin. Sağlığınıza da arkanızdan dönen oyunlara da dikkat etmelisiniz. Endişelerinizden meditasyon ve dualarla kurtulabilirsiniz.

Aslan Burcu

Kariyer, eğitim, iş konularında emeklerinizin karşılığını alacaksınız gibi görünüyor. Lider vasıflı olacağınız konumlara gelebilirsiniz.  Sosyalleşmek, yeni ilişkiler konusunda çok şanslısınız. Sakin bir duruş size daha iyi gelecek. Bu günlerde yürüyüş ve spor size yararlı olacaktır.

Başak Burcu

İşinizde yükseleceğiniz, başarınızı ispatlayacağınız günlerdesiniz.  Aile bireyleri arasındaki gerginliklerde arabulucu rolde olabilirsiniz. Kendinizi çok yorulmuş, nereye yetişeceğini bilemez halde hissedebilirsiniz. Geleceğe dair planlarla, atılımlarla bu ruh halinden kurtulabilirsiniz.

Terazi Burcu

Hayatınızda çok güçlü ve güzel değişimler söz konusu. Bebek haberleri, işlerin verimliliği, imaj yenileme, ilişki konularında çok şanslısınız. Eğitim ve seyahat konularında verimli günler. Sadece ikili ilişkiler ve aşkta sakin olmalı, dik konuşmalardan kaçınmalısınız.

Akrep Burcu

Kendinizi ispatlamak için çok yormayın. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeli, kendinize özen göstermelisiniz. Doğada vakit geçirmek size iyi gelecektir. Çalışma arkadaşı, personellerle alakalı sorunlar gündeme gelebilir. Bilmediğiniz diyet, bitkisel kür gibi sağlıkla alakalı takviyelere sakın başlamayın. Aşkta ve parasal konularda şanslısınız.

Yay Burcu

İlişkine yön verme, ilişkide kararlar alma konuları gündeme gelebilir. Özgüveninizin artacağı, yakın sosyal çevrenizle gezeceğiniz günlerdesiniz. Kilo ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Spor ve diyet programları için çok faydalı günler.

Oğlak Burcu

İşinizi, teknolojiyi kullanarak daha verimli hale getirebilirsiniz. İstediğiniz gibi yeni bir personel bulabilirsiniz. Ek iş fırsatları gündeme gelebilir. Aile, hane ve emlak konuları biraz canınızı sıkabilir. Hayatınızla ilgili olumlu dönüşüm ve değişim yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu

Kutlamalar, işinizde büyüme, bebek haberleri, emlak konularında çok şanslısınız. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz, daha özgüvenli bir sürece giriyorsunuz. Sivri dilli olmamaya dikkat edin. Araba kazalarına karşıda tedbirli olmalısınız.

Balık Burcu

Sizi olgunlaştıracak değişimler yaşayabilirsiniz ama bu değişim uzun vadede size iyi gelecek.  Ev- emlak konularında çok şanslısınız.  Ailevi sorumluluklardan dolayı kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Elektronik eşya alımı, araç yenileme konuları gündeme gelebilir.

Kaynak: Haber Merkezi