Değerli okurlarım;

Değişim, başlangıç, kötü alışkanlıkları bırakmak için çok desteklendiğimiz günlerdeyiz. Mayıs ayını herkesin değerlendirmesini tavsiye ediyorum. Bereket ve şifa kapımızda. Sadece harekete geçip kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Gelelim Burçlarımıza...

10052024Koc

Koç Burcu:

Daha önce yaşadığınız olumsuzlukları düşünüp takıntı haline getirmemelisiniz.  İlişki, evlilik, para konularında çok şanslısınız. Mutlaka bu konularda çaba gösterip, karşılığını almalısınız.  Ailevi konularda biraz dikkatli olmalısınız.

10052024Boğa

Boğa Burcu:

Güzelleşmek, imaj yenilemek için çok verimli günler. Gizli düşmanlıklara karşı dikkat etmelisiniz. Hayatınızdaki patron figürlere karşı sert konuşmalardan kaçınmalısınız. Bunların dışında çok şanslısınız. Bir daha 13 yıl sonra gelecek bu kadar şans dolu  günleri  değerlendirmenizi  yürekten diliyorum.

10052024Ikizler

İkizler Burcu:

Ani, ummadığın gelirlerle karşılaşabilirsiniz. Ortaya çıkması gereken olaylar zamanını bekliyor. Eğitim ve seyahatler, yurtdışı konularında çok şanslısınız.  İştahınız çok açık olabilir, dikkatli olmalısınız.

10052024Yengeç

Yengeç Burcu:

Aile büyükleri ile sıkıntılar söz konusu olabilir. Hayallerinizin gerçeğe dönüşebileceği günlerdesiniz. İşinizle ilgili güzel gelişmeler gündemde. İlişkiler, eğitim konularında önünüz açık.

10052024Aslan

Aslan Burcu:

İş ve kariyer konularında gökyüzü sizi destekliyor. Size bu süreçte ihtiyacı olan kişilere yardımda bulunmanızı tavsiye ediyorum. Yapmanız gereken evrak işleriniz varsa bugünleri değerlendirmelisiniz. Olmanız gereken ameliyatlar varsa uygun günler.

10052024Başak

Başak Burcu:

Maddi konularda biraz sıkışık süreçtesiniz. İlişki ve evlilik, iş, ünlenmek konularında desteklendiğiniz zamanlar.  Daha güzel bir eve ya da başka bir yere taşınmanız söz konusu olabilir.

10052024Terazi

Terazi Burcu:

Beklediğiniz bir para varsa gelebileceği günlerdesiniz.  Sağlığınızı ihmal etmemeli, kontrol ve tedavilerinizi ertelememelisiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor, farkındalık yaşıyorsunuz.  İlişkinizde öfke kontrolü sorunu yaşayabilirsiniz, bu konuda sakin olmanızı tavsiye ediyorum.

10052024Akrep

Akrep Burcu:

Fiziksel olarak parladığınız zamanlar. Kendi değerinizin farkındasınız. İlahi bir koruma altındasınız. Bağışıklığınıza, uykunuza dikkat etmelisiniz. Aşkta çok verimli günler, içinizde çiçekler açıyor. Kilo vermek için harekete geçmelisiniz.

10052024Yay

Yay Burcu:

Size sakin olmanızı, öfkenizi kontrol altında tutmanızı tavsiye ediyorum. Çocuklarınıza karşı daha merhametli bir tutum içinde olmalısınız. Kararsızlıklarınız, uğradığınız haksızlıklar 20 mayıs itibariyle son bulabilir. Kilonuzu ve iştahınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi konularda çok şanslısınız.

10052024Oğlak

Oğlak Burcu:

Yakın aile bireyleriyle ya da aile büyükleriyle inatlaşmamanı tavsiye ediyorum. Çok başarılı bir aşk başlangıcı olabilir, gelen teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. İş, hobiler, maddi konular, emlak,  aşk konularında çok şanslısın.

10052024Kova

Kova Burcu:

Aile kurmak ve para konularında çok şanslı olduğunuz günlerdesiniz.  Yatırımlık ev, arsa alabilirsiniz. Kaza, kavga ve öfke konularında çok dikkatli olmalısınız.

Eskişehir’de çekilen bu film yurt dışı festivallere gidiyor Eskişehir’de çekilen bu film yurt dışı festivallere gidiyor

10052024Balık

Balık Burcu:

Maddi konularda sıkılıyorsunuz. Sizle ilgili ya da yakın aile bireylerinizle ilgili kutlamalar yaşayabilirsiniz. Araba ya da elektronik eşya yenilemek için güzel günlerdesiniz. İşinizde teknolojiyi kullanırsanız karşılığını verimli bir şekilde alabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi