Değerli okurlarım;

Satürn Güneş ile kavuştu yani sorumluluklarını yerine getirenlerin, emek verenlerin  hayallerine kavuşacağı bir dönemdeyiz. İhmal ettiğiniz konuları gözden geçirmeli, bunları telefi için çalışmalara başlamalısınız. Kötü enerjilerden korunmak için yardımlaşmayı, duayı tavsiye ediyorum. Pazar günü itibariyle de ikili ilişkilerde sakin kalmalıyız. Gelelim Burçlarımıza...

Koç Burcu:

Yastığa başınızı rahat koyamıyorsanız, iç huzursuzluğunuz varsa bunlarla  yüzleşmenin  ve hatalarınızı düzeltmenin tam zamanı. Maneviyata yönelmeniz sizi rahatlatacaktır.  Vize, pasaport işlemleri ve yurtdışı bağlantıları için çok uygun bir dönemdesiniz.

Boğa Burcu:

Hayatınızdaki güzellikleri dillendirmemelisiniz. Lütfen mutluluğunuzu içinizde büyütüp, filizlendirin. Patron figürlerle ilgili yaşadığınız olumsuzlukları, aklı selim kişilerle paylaşıp, onların yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmelisiniz, öfke ile fevri davranmamalısınız. Sosyal hayatınızda kaliteli az ve öz insan istiyorsunuz.

İkizler Burcu:

Sen doğruysan, doğru bildiğinden asla vazgeçme. Yapmanız gereken sorumluluları ertelemeden  yerine getirmelisiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.  Emek verdiğiniz konuların sonuçlarını alacağınız bir süreçtesiniz.

Yengeç Burcu:

Duanın gücünü göreceğiniz bir dönemdesiniz. Sizin için yurtdışı işlemlerinin rahat ilerleyeceği bir süreçtesiniz.  Bebek istiyorsanız verimli zamanlardasınız. Aşk, iş, kariyer konularında çok şanslısınız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu:

Çocuklarınızla bu hafta sonu daha ilgili olmanızı, onlarla vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum. Pazar günü ilişkinizde bir sarsıntı yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Doğru arkadaşlarla vakit geçirmelisiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Başak Burcu:

Güzel bakarsanız, güzel görürsünüz. Sorumluluklarınızın artabilceği bir dönemdesiniz. Aile içi sırlar ortaya çıkabilir. Kendinizi sakin ifade etmelisiniz.  Aşk, ilişkiler, evlilik için verimli zamanlardasınız.

Terazi Burcu:

Haketmediğiniz durumlara maruz kalabilirsiniz. Gizli kalmış konular günyüzüne çıkabilir. Yenilenme ve değişim için aşırı isteklisiniz, bu durum sizi yorabilir. Sağlığınıza özen göstermeli, bağışıklığınızı kuvvetlendirmesiniz. İstediğiniz iş konularında amacınıza ulaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde de şanslısınız.

Akrep Burcu:

Kendini yorgun, haksızlığa uğramış hissedebilirsin. Gerksiz vesvese halindesin. Lütfen bu ruh halinden arın. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişki ve kutlamalar konularında şanslısınız.

Yay Burcu:

Ailevi  sorumluluklarınız artabilir. Ev emlak, ilişkiler, aile hayatı gibi konularında değişim ve dönüşüm söz konusu. Size sakin kalmanızı ve nazik olmanızı, sağlığınıza dikkat edip bağımlılıklarınızdan kurtulmayı  tavsiye ediyorum.

Oğlak Burcu:

Lütfen düşüncelerinize, dualarınıza dikkat edin. Çünkü aklınızdan geçen, hayalleriniz gerçek oluyor. Tüm konularda çok şanslısınız.  Bu hafta sonu sağlığınıza ve ilişkinize dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu:

Maddi konularda dikkatli olmanız gereken zamanlardan geçiyorsunuz. İşinizle ilgili kayıp kaçak durumları ile yüzleşebilirsiniz.  Fiziksel olarak parlıyorsunuz. Kemik sağlığınıza dikket etmelisiniz.

Balık Burcu:

Evlenmek isteyenler evlenebilir, ilişkilerinde yorulmuş olanlar ayrılabilir, şifa arayan şifa bulabilir, çocuklarınızın güzel haberlerini alabilir, emek verdiğiniz konuların meyvelerini alabirsiniz. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Kaybettiğiniz bir eşyanız varsa bulabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi