Değerli okurlarım;

Aslan dolunayı sürecindeyiz. Abartılı her tutumdan kaçınmamız gereken zamanlardan geçiyoruz. Buna yeme içme, alışveriş, sevgi gösterme, öfke konularını da dahil edebiliriz. Bu dolunayda dünya çapında yer sarsıntıları, büyük isimlerle ilgili şok edici sansasyonel olaylar, büyük kaza haberleri alabiliriz. Yani herkese dikkatli olmayı tavsiye ediyorum. Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu:

Abartılı harcamalardan kaçınmalısınız. Yeni bir aşk için uygun zamanlar. Kariyer konularında önünüz açık. Takıntılarınızdan kurtulmalısınız. Sinirlerinize hakim olup, inatçı tavırlardan uzak durmalısınız.

Boğa Burcu:

Ne istiyorsanız odaklanmanız yeterli.  Hane içi konuşmalarda sakinliğinizi korumalısınız. Yeni yatırımlar için harcamalarınız olabilir. Maddi ve manevi rahatlık ve bolluk artık size hizmet ediyor. Size yediklerinize dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. 

İkizler Burcu:

Narsist tavırlardan kaçınmalısınız. Akrabalarla ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Seyahatlerde, aşk ve ilişkilerde, maddi konularda şanslısınız.

Yengeç Burcu:

Aşk ve para konularında önünüz çok açık. Sadece yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız. Estetik ve imaj değişikliği için isteklisiniz. Yakınlarınızla olan konuşmalarınızda sert olmamalısınız.

Aslan Burcu:

Hayatınızdaki kadınlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Başlangıçlar ye da bitişler olabilir. Size sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Evrak işleri ile ilgili aksamalar olabilir. Maddi konularda çok şanslısınız.

Başak Burcu:

Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmiyor olabilirsiniz. Size dinlenmenizi ve biraz geri çekilmenizi tavsiye ediyorum. Aşk konularında çok şanslısınız. 

Terazi Burcu:

Kutlamalar, eğlenceler, davetler sizi bekliyor. Davetlere icabet etmelisiniz. Bebek haberleri alabilirsiniz. Çaba gösterip, istediğiniz bir konu varsa amacınıza ulaşabilirsiniz. 

Akrep Burcu:

Çalışmalarınızın karşılığını alıyorsunuz. Kariyer makamınızda yükseliş söz konusu olabilir. Patron figürlerle alakalı sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Arkadaşlıklarınızın geliştiği bir süreçtesiniz.

Yay Burcu:

Hukuki konularda nihai sonuçlar alabilirsiniz. Alacağınız eğitimler hayatınıza yön verebilir, verimli gelişmeler yaşatabilir. Aşk, para ve imaj değişikliği konularında çok şanslısınız.

Oğlak Burcu:

Aşk, ilişki ve bebek isteyenler için çok verimli bir süreç. Ertelenmiş konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza özellikle de kalbimize dikkat etmelisiniz. Büyük para kayıpları olmaması için yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu:

Dönüşüm ve değişim sizi bekliyor. İlişkilerinizde ego savaşlarından kaçınıp sakinliğinizi korumalısınız. Maddi, iş ve sağlık konularında çok şanslısınız. 

Balık Burcu:

İş hayatınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Geçmişin esaretinden kurtulup, geleceğe umutla bakmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz.  İkili ilişkilerde çok şanslısınız, dargınlıklar sona erebilir.

Kaynak: Haber Merkezi