Değerli okurlarım;

Merkür Kova burcunda... Yani gizli bilgilerin ortaya çıktığı, dolaşım sorunlarının belirginleştiği bir süreçteyiz. Yediğimize içtiğimize dikkat edeceğimiz, sağlık kontrollerimizi önemsememiz gereken zamanlardan geçiyoruz. Sakinliğimizi kesinlikle korumalıyız, iki düşünüp bir konuşmalıyız. Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu:

Maddi konularda şanslısınız. Olumsuz gibi görünen bitişler, sizin için güzel başlangıçlara vesile olabilir. Arkadaş çevrenizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Sert konuşmalardan kaçınmalısınız. Teknoloji ve eğitim konularına ağırlık vermeniz hayrınıza olacaktır.

Boğa Burcu:

Hayatınızdaki patron figürlerle çatışma yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde size sahip çıkmayan insanlardan uzak kalma eğilimindesiniz. Para ve aşk konularında şans sizden yana...

İkizler Burcu:

Algılarınız çok açık, zekânızı verimli kullanabilirsiniz. Bildiğiniz konularda önünüz çok açık. Maddi, eğitim, seyahat konularında şanslısınız. Sosyal ilişkilerinizde sakin olmanızı tavsiye ediyorum. 

Yengeç Burcu:

Dualarınızın çok makbul olduğu bir dönemdesiniz. Gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz. İstediğiniz çalışanı bulabileceğiniz bir süreçtesiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

Aslan Burcu:

İlişkilerde şaşırtıcı bitişler ve başlangıçlar, sosyal çevrenizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. İç sesinize kulak vermelisiniz. İş ve maddi konularda şanslısınız. Size sakinliğinizi korumanızı tavsiye ediyorum. Diş sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

Başak Burcu:

Ektiğinizi biçiyorsunuz. Başkasını suçlamadan önce kendinizi sorgulamasınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aşkta ve maddi konularda şanslısınız.

Terazi Burcu:

Sizi aşağı çeken insanlardan uzak durmalısınız. Fiziksel değişim konusunda isteklisiniz. Bebek haberi alabilirsiniz. Hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. 

Akrep Burcu:

Kararınızdan eminseniz, değişiklik size çok iyi gelecek.  Güçlü durmalısınız, gidene yol vermelisiniz. Aşk ve ilişkilerde çok şanslısınız. Aile büyüklerinizle ilgili sıkıntılarınız sizi yorabilir.

Yay Burcu:

Yakınlarınıza tercih hakkı sunmalısınız. Zihninizin çok açık olduğu zamanlardasınız.  Yakın çevrenizle ilgili gergin durumlar söz konusu olabilir.  Her duyduğunuzu önemseyip cevap vermeyin. Dedikodulara kulak asmayın. Gelirler konusunda şanslısınız.

Oğlak Burcu:

Tam olarak sabrın sonu selamet sürecindesiniz. Elinizden büyük para çıkışları olabilir, iyi bir alım ya da yatırım yapmaya özen gösterin, dikkatli olun.

Kova Burcu:

Özellikle sakinliği ve sinirlerinize hakim olmanızı tavsiye ediyorum. Üstünü örttüğünüz konular gündeme gelebilir. Önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Hayata bakış açınız değişiyor. Maddi konularda fırsatlar sizi bekliyor.

Balık Burcu:

İş, ilişkiler, seyahat, evrak konularında şanslısınız. Sadece net olmanızı tavsiye ediyorum. Yapmanız gerekenleri ertelememelisiniz. Bazı gizli bilgiler, sırlar ortaya çıkabilir. Ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi