Değerli Okurlarım;

İkizler yeniayı ile birlikte; içimizdekileri dökeceğimiz, gizli saklı işlerin kalmayacağı, söylememiz gereken her şeyi açıkça söyleyebileceğimiz, konuşulmayanları konuşacağımız, ekilenlerin biçileceği günlerdeyiz. Eğitim, seyahat, kişisel gelişim için çok verimli günler. Herkese olumlu düşünüp, olumlu konuşmayı tavsiye ediyorum.  Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu

Yakın aile bireyleri ile alakalı gündemleriniz olabilir.  Sosyal çevrenizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Maalesef arkanızdan dönen oyunlara, dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Eğitim, terapi, yeni araç alımı için harika günlerdesiniz. Size öfkenizi kontrol etmeyi, kazalara karşı dikkatli olmayı, bol bol su tüketmeyi tavsiye ediyorum.

Boğa Burcu

Sana özel yeniliklerle, sana ait fikirlerle başlayacağın yeni işinde çok başarılı olabilirsin. Kesinlikle gözünüzü dört açıp, teklifleri, imkanları değerlendirip gelir kapılarınızı artırabilirsiniz. Asparagas haberler, sizinle ilgili olumsuz duyumlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Maddi manevi, bedene ve ruhen mükemmel olma hissiyatınız sizi yorabilir. Size herkesi kendiniz gibi görmemeyi, sırlarınız konusunda tedbirli olmayı tavsiye ediyorum.

İkizler Burcu

Değişim ve dönüşüm seninle. Eğer iyi bir insansan çok şanslısın. Eğer kötü ya da başkalarına zarar veren, başkalarının kötü olmasını isteyen  bir ikizlersen karma zamanı, vay haline... Seyahat, eğitim, evlilik, fırsatları değerlendirme, imaj yenileme konularında çok şanslısın. Sadece dedikodulara kulak asmamanı, olumsuzluklara karşı enerjini düşürmemeni tavsiye ediyorum.

Yengeç Burcu

Bedeninde ve ruhunda değişim arzusundasın fakat nereden başlayacağını bilemiyor olabirsin. Yakınlarından ve arkadaşlarından uzaklaşıp bir yerlere gitme isteğindesin. Bu günlerde masaj yaptırmak size iyi gelebilir. Sıkıntıların varsa başkalarına anlatmak yerine meditasyon, dua ya da terapiyi tercih etmelisin.

Aslan Burcu

Sosyalleşmek, yakın dostlarınla fikir alış verişinde bulunmak sana iyi gelecek. Yalnız gerçek dostun olduğuna emin olduğun kişilerin sözlerine itibar etmelisin.  Maddi konularda gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz. Kesinlikle dedikoducu kişilerden uzak durmalısınız. Şanslı olduğun, kutlamalarla dolu günlerdesiniz.

Başak Burcu

Toplumda saygın bir yere doğru ilerliyorsunuz. İşinizde yükseliş ya da bir başarı sizi bekliyor. Çalışmayan bir Başak iseniz, yoğun yorucu, nereye yetişeceğinizi şaşırdığınız günler kapıda diyebiliriz. Hayallerinize odaklanmalısınız, hayallerinizi gerçekleştirmeniz olası.

Terazi Burcu

Seni üzen insanlara mesafe koymalısın. Sen çok özelsin. Eşinizin akrabalarıyla ilgili olumsuz duyumlar alabiliriniz. Yer değişikliği, eğitimler için çok şanslısınız. İmaj yenileme isteğindesiniz. İkili ilişkilerinizde, ortaklarınızla, eşinizle gerginlik yaşamamaya, sakin olmaya dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu

Maddi konularda, kendinizi yenilemede çok şanslısınız. Hayatınızdaki gereksiz kişileri gönderiyorsunuz. Hayalinizdekilere kavuşma sürecindesiniz.  Parasal konularda karma yaşayabilirsiniz yani daha önce haksızlığa uğramışsanız hakkınızı alabilir ya da borçlarınızı ödemediyseniz birden hepsini ödemeniz gerekebilir.  Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için çaba göstermelisiniz.

Yay Burcu

İyi ve çalışkan yaylar çok şanslısınız. Bekar yaylar müjde, evlilik kapınızda. İşinizde başarılar, yenilikler, yeni atılımlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir yıldız gibi hissediyorsunuz.  Maalesef canınızı sıkacak dedikodular, arkanızdan dönen oyunları duyabilirsiniz. Yakınlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Oğlak Burcu

Sorumluluğunuzdaki kişilere karşı nazik olmalısınız. İşinizde yenilikler, başarı sizi bekliyor. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Eğitim, diyet için çok verimli günler. Önümüzdeki iki ay boyunca sizin için büyük değişimler söz konusu olabilir.

Kova Burcu

Uzun süredir beklediğiniz şans sizinle. Bebek haberleri, kutlamalar, yeni başlangıçlar, işinizde yükseliş, seyahatler gündeminizde. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde, trafikte çok sakin ve dikkatli olmalısınız. İletişimde hassas olmanız gereken günlerdesiniz.

Balık Burcu

Ev, emlak, taşınma, alım satım konularında çok şanslı olduğunuz günlerdesiniz. Ailenizle ilgili daha önce duymadığınız konular gün yüzüne çıkabilir. Yakın çevrenizin düğün, nişan, bebek haberlerini alabilirsiniz.  Gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz. Kendi nikah, düğün, kutlamalarınız için çok verimli günlerdesiniz.

Kaynak: Haber Merkezi