Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok ve Yönetim Kurulu üyeleri, bugün Bursaspor Kulübü’nü ziyaret edecek. Ziyaret kapsamında, saat 17.00’de Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde iki kulüp başkanı ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok ile Bursaspor Başkanı Enes Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda, iki kulüp arasında sezon öncesi ilişkilerin güçlendirilmesi ve futbolun dostluk yönüne vurgu yapılması bekleniyor.

Bursaspor ile Eskişehirspor, yeni sezon öncesinde hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın, Bursa Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacağı ve yaklaşık 44 bin taraftarın tribünleri doldurmasının beklendiği bildirildi.

Maçın tarihi ve bilet bilgileri açıklanacak

hazırlık maçının oynanacağı tarih, saat ve bilet satış programının duyurulması bekleniyor. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen karşılaşma, Anadolu derbisi ruhunu yeniden yaşatacak.

Muhabir: Kaan Sezer