Tepebaşı’ndan Eskişehirlilere ücretsiz konser daveti Tepebaşı’ndan Eskişehirlilere ücretsiz konser daveti

İlk olarak midemizi yormayacak bir başlangıç yapıyoruz. Klasik ve doyurucu bir lezzet olan yayla çorbasıyla başlıyoruz. Yayla çorbası etli çorbalardansa, ilk oruç gününde mideyi yormaması için hafif ve yararlı bir tercih olacaktır.

Ana yemek için ise beyaz et veya henüz taze mevsiminde olduğu için balık tercihinde bulunabilirsiniz. Fırında sebzeli tavuk kolay, doyurucu ve lezzetli bir tercih olacaktır. Mevsim sebzeleriyle birleştirdiğiniz tavuk aynı zamanda sağlık bir tercihtir. 7’den 7’e herkesi mutlu edecek bir ana yemek tercihi…

Tüm gün yaşanılan açlık sonrası pilav veya makarna gibi indeksi yüksek besinleri tercih etmemeniz uzmanlar tarafından öneriyor. Fakat ilk gülden kalabalık bir iftar sofrası kuracaksanız alternatif doyurucu bir seçeneğin sofrada olması fena olmayacaktır.

Taze yeşilliklerden 7 renk bir salata yapmayı da elbette ihmal etmeyin.

Ve geldik beklenen ana… 11 ay boyunca yapmak için fırsat kolladığımız Güllaç… Ramazan'ın klasik tatlısı Güllaç’ı sevmeyen yoktur. Özlenen bu lezzeti de sona saklayarak huzur ve bereket dolu bir iftar geçirebilirsiniz. 

Şimdiden tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Hayırlı Ramazanlar…

Bu menü sadece bir öneridir. Kendi zevkinize ve damak tadınıza göre değişiklik yapabilirsiniz. Afiyet olsun!

Kaynak: Haber Merkezi