Eskişehir’de Kurban Bayramı’nın birinci günü kontrolden çıkan otobüsün çarptığı tramvay durağı, kazadan günler geçmesine rağmen hasarlı haliyle hâlâ açık durumda.

2 Eylül Caddesi üzerinde meydana gelen kazada otobüs, henüz bilinmeyen bir nedenle tramvay durağına daldı. Olayda sürücü ve bir yolcu hafif şekilde yaralanırken, durağın camları kırıldı ve yapısal hasar oluştu.

Kazanın üzerinden zaman geçmesine rağmen, durağın güvenlik önlemi alınmadan hizmet vermeye devam etmesi çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu. Özellikle yoğun kullanılan bu durakta herhangi bir kazanın tekrar yaşanmasından endişe ediliyor.

Vatandaşlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak durağın onarılması ya da geçici olarak kapatılması gerektiğini belirtiyor

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı