Kırka Spor Kulübü, 2025–2026 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, dış transferlerde birbiri ardına anlaşmalar yaparak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Kulüp, futbol geçmişi farklı takımlarda geçen birçok oyuncuyu kadrosuna kattı. Engin Şikoğlu, futbola Eskişehir Demirspor’da başladı ve Gökmeydan Spor, Anadolu Gençlik ve Spor, Dere Spor, Üniversite Evlerispor, Sultandere Spor, Tepebaşı Batıkent Spor ve Seyitgazi Spor kulüplerinde forma giydi.
Furkan Balıkçı ise Çamlıca Spor’da futbola başlayıp uzun yıllar burada oynadıktan sonra Sümer Alpagutspor, Gökmeydan Spor ve Emek Spor takımlarında görev yaptı.
2003 doğumlu Sametcan Tursun, Hatay Sümerspor, Hatay Defnespor, Atakaş Hatayspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Artı Spor, Balıkesir Yıldızspor ve Balıkesir Bakacak Spor kulüplerinde forma giydi.
2000 doğumlu Emrah Deliktaş, Şirintepe Spor, Esentepe Spor ve 71 Evler Spor takımlarında oynadı. 2005 doğumlu Kerem Nergiz ise Tayfunspor, Bandırmaspor, Menemen Futbol Kulübü, Gönen Belediyespor, Eskişehir Sağlıkspor ve Eskişehir Demirspor formalarını terletti.
Kulübün tecrübeli oyuncularından 1991 doğumlu Gürkan Gökçe ise Eski Spor, Eskişehir Demirspor, Esk. Şekerspor, Burhaniye Spor, Gömeç Spor, Çelikkartalspor, Tuna Spor, 2 Eylül Spor, Sivrihisarspor, Baranselspor, Kaymazspor, Fatihspor ve 71 Evlerspor kulüplerinde forma giydi.
Kırka Spor yönetimi, yeni transferlerle sezona güçlü bir kadro ile başlamayı hedefliyor. Taraftarlar, Kırmızı-Beyazlı formanın himayesinde başarılı bir sezon bekliyor.