Eskişehirspor’da kesinleşen küme düşmenin ardından gözler yönetime çevrildi. Başkan Akgören ve arkadaşları daha önce açıkladıkları söylemlerle kongre düşünmediklerini bildirmişlerdi.

Eskişehirspor’un resmen ligden düşmesinin ardından gözler yönetime çevrilirken şuan için projeleri hayata geçirebilmek için bu hafta yoğun bir çalışma içine gireceği öğrenildi.

Kulübü ayakta tutmak, yaşatmak için ciddi projelere imza atan siyah kırmızılı yöneticiler Token sonrasında gözünü fidan projesine dikti.

Bu hafta içinde bir aksilik çıkmazsa Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte düzenlenecek olan tanıtım toplantısının ardından projenin sağlıklı şekilde hayata geçirilmek isteniyor.

Başkan Mustafa Akgören ve arkadaşları daha önce de düzenledikleri basın toplantılarında daha iyi kulübü ayakta tutacak isimlerin kulübe talip olmaları durumunda herkesin önünü açacaklarını belirtmişlerdi.

Şuanda böyle bir girişimin olmaması nedeniyle yönetimin de kendiliğinden genel kurul kararı almayı düşünmedikleri biliniyor.

Başkan Mustafa Akgören ve ekibinin görev sürelerinin sona ermeden herhangi bir genel kurul kararı almayacakları da açıkça ortada. Böylesi süreçte kulübü ortada bırakmak istemeyen Akgören ve arkadaşları şimdi öncelikli olarak transfer tahtasını açmak için işlerine yoğunlaştıkları ortada. Yönetim transfer tahtasının açılması durumunda ikinci lig için güçlü bir kadro oluşturup hemen 1.lige dönmek için mücadelelerini sürdürüyor.

 

Editör: Haber Merkezi