Prof. Hale Basmacıoğlu'nun gönüllü danışmanlığında düzenlenen konserde, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan solist Gonca Çiçek ve bağlama sanatçısı Cafer Ağır unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Gonca Çiçek ve Cafer Ağır'ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle izleyiciler adeta mest oldu. Salon bir anda coşkuya boğulurken, izleyiciler de türkülere eşlik ederek müziğin birleştirici gücünü bir kez daha deneyimledi.

Masal Şatosu, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'nı da etkinliklerine taşıyarak çocukları ve aileleri çevreye ve topluma duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlenen "Şatoda Müzik" etkinliği de evrensel ve ulusal müziklerin tanıtımına katkıda bulunarak BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin 4. Maddesi olan "Nitelikli Eğitim"e katkı sağlıyor.

Eskişehir Şehir Tiyatroları Ankara’da büyük beğeni topladı Eskişehir Şehir Tiyatroları Ankara’da büyük beğeni topladı

Masal Şatosu'nun kazanım odaklı ve farklı temalardaki etkinlikleri her yaştan sanatseverle buluşmaya devam edecek. Bu programlar sayesinde sanatseverler hem keyifli vakit geçirecek hem de farklı kültürleri tanıma imkanı bulacak.

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı