Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyitgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen göreve başlama programı, yoğun katılım ve coşkulu atmosferle gerçekleştirildi. Programa, MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer öncülüğünde Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe teşkilatları da katıldı.

Program kapsamında partililer ilk olarak Seyyid Battalgazi Türbesi ziyaretinde bulunarak dua etti. Ardından tören alanına geçilerek resmi program gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik mesajı

Seyitgazi İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen törende, MHP Seyitgazi İlçe Başkanı Arif Turan ile MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer konuşma yaptı. Konuşmalarda teşkilat çalışmalarının önemi vurgulanırken, Seyitgazi’de güçlü ve etkin bir teşkilat yapısıyla hizmetlerin sürdürüleceği ifade edildi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler

Programın ardından MHP il ve ilçe teşkilatları, Seyitgazi’deki esnaf ve pazarcıları ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunulurken, vatandaşların talep ve önerileri de dinlendi.

Heyet daha sonra AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca Seyitgazi Muhtarlar Derneği ziyaret edilerek bölgeye ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Program boyunca partililerin yoğun ilgisi dikkat çekerken, teşkilat mensupları vatandaşlarla yakından ilgilendi. Samimi görüntülere sahne olan etkinlik, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Muhabir: Aycan Tezcan