Eskişehirspor’un sevilen taraftar grubu Nefer, toplumsal duyarlılığıyla bir kez daha gönülleri kazandı. Kırmızı-siyah renklere gönül vermiş Nefer üyeleri, SMA hastası minik Çağan Ata için yürütülen kampanyaya 50.000 TL bağışta bulunarak büyük bir örnek davranışa imza attı.
Yapılan bağış, sosyal medyada hem Eskişehirspor camiası hem de Eskişehir halkı tarafından büyük takdirle karşılandı. Kampanya gönüllüleri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Gecenin en kıymetli bağışı Eskişehirspor’a gönül vermiş kardeşlerimizden geldi. Nefer Grubuna ve kıymetli kardeşimiz, Nefer Taraftar Grubu liderlerinden AlihanBaskan222’ye çok teşekkür ediyoruz.”
Nefer Grubu’nun liderlerinden AlihanBaskan222, her zaman olduğu gibi bu yardım kampanyasında da öncülük ederek, Eskişehirspor taraftarının yalnızca tribünde değil, yaşamın her alanında dayanışma içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.
Bağışın ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda taraftar, Nefer Grubu’nu tebrik eden ve Çağan Ata’ya geçmiş olsun dileklerini ileten paylaşımlarda bulundu.