Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Marankoz’dan Sincan maçında takımda sezon başında transfer edilen kaleci İlksen Kuttekin’in gönderildiği öğrenildi. Resmi siteden hiçbir paylaşım olmadan basından gizlenen bu durumun ardından kaleci antrenörü Volkan Çilimli’nin talebiyle Eskişehirspor’a gelen kaleci Erhan Aslan ayağının tozuyla Sincan’da maç kadrosuna alınmıştı.

Yaşanan ve kaybedilen iki puan sonrasında konuşan Özgür Marankoz, “Son transferimiz Erhan Altın’a ödenen bir bonservis ücreti yoktur. Kendi alacağından bonservis bedelini ödemiştir. Takımımızın şu anda A takım seviyesinde 3 kalecisi vardır. İlksen ile yollarımız ayrılmış olup Sadullah zaten U19 takımımızın kalesini korumaktadır” dedi.

Kulüp Başkan Vekili Marankoz, şu görüşlere yer verdi:

“Levent Kartop hocamızın puan kaybettiği bir maçta nabzının da yüksek olduğu anlarda üstüne gitmek gibi, denenen gurbetçi futbolcu haberini yapmak, kalecinin fotoğrafını 5 dakika çekip tesisten ayrılıp hiç kimseden görüş almadan haber yapmak hepsi güzide basınımızın bazı bireylerinin kaos peşinde olduğunu göstermektedir. Basınımız başarılı olmamızı istiyorsa bizlerle istişare etmelidir. Hocamızın da futbolcularımızın da arkasındayız. Takımımızı güçlendirmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Mücadelemiz devam ediyor, edecek de.”

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı