CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 103'üncüsü Kütahya’da gerçekleşti. Kütahyalılara seslenen genel başkan Özgür Özel, Kütahya’ya Eskişehir’i örnek olarak gösterdi ve “Hani dedik ya bozkırın ortasında Yılmaz Büyükerşen’in ve belediye başkanlarımızın bir çiçek gibi açtırdığı Eskişehir’in yolunda bu sefer Kütahya yürüyecek Allah’ın izniyle” dedi.


Özgür Özel şöyle konuştu;

“Bugün burada Eskişehir’in değerli belediye başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri var. Şunu görüyoruz. Hani dedik ya bozkırın ortasında Yılmaz Büyükerşen’in ve belediye başkanlarımızın bir çiçek gibi açtırdığı Eskişehir’in yolunda bu sefer Kütahya yürüyecek Allah’ın izniyle. Turizm için çalışılıyor, var gücüyle. Kütahya’nın mutfağı tanıtılmaya çalışılıyor, var gücüyle. Gelen öğrenciyi, ‘İyi ki Kütahya’ya gittim’ desin diye tüm zorluklara rağmen sahip çıkılıyor, var gücüyle. Yoksula sahip çıkılıyor var gücüyle. Şimdi şunu gördük ki ne zaman Kütahya’da gerekli imkanlar sağlanacak, bu vizyon, bu emek, bu gayret Eskişehir mucizesini bu sefer de Kütahya’ya yaşatacak”

“Kütahya’dan bir Eskişehir yaratmak için…”

“Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı olarak yerel seçimlerde Eyüp Başkan’ın elini kaldırıp demiştim ki ‘Siz ona sahip çıkın, biz de sahip çıkacağız. Size söz olsun, ant olsun ki bu otobüs buraya yine gelecek. Yine bu otobüsün üstüne çıkacağız. Bu sefer bu otobüsün üstüne iktidar partisinin genel başkanı olarak çıkacağım. Size söz veriyorum, bu Kütahya’dan bir Eskişehir yaratmak için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne destek istiyorsa onu vereceğim. Ant olsun Kütahya’ya”

Kaynak: Haber Merkezi