Şehit Soner Özübek Okulları tarafından sahnelenen “Sahnenin Yıldızları – Gülmek Serbest, Akıl Şart” adlı tiyatro oyunu, Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Öğrencilerin sergilediği performans, salonu dolduran izleyicilerden tam not alarak ayakta alkışlandı.
Düzenlenen tiyatro gecesine Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faideci, Okul Müdürü Ayhan Yerli, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte öğrenciler, sahnedeki özgüvenleri ve başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni topladı.
Mizah ile düşündürücü unsurları bir araya getiren oyun, izleyicilere hem eğlenceli hem de anlamlı anlar yaşattı. Öğrencilerin sahneye yansıttığı enerji ve uyum, gecenin en dikkat çeken unsurları arasında yer aldı.
Oyun sonunda Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, başta Okul Müdürü Ayhan Yerli ve Müdür Yardımcısı Murat Sargın olmak üzere, oyunun yazarı ve yönetmeni Dilek Emir’e, öğretmenler Musa Durgut ve Serpil Kuş’a çiçek takdim ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Salonu dolduran seyirciler, başarılı performansı uzun süre ayakta alkışladı.
Program, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerin tebrik edilmesiyle sona ererken, Şehit Soner Özübek Okulları’nın sahnelediği tiyatro oyunu, sanatın eğitici ve birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.





