Eskişehirspor, sezonun en kritik karşılaşması olan Mezitli 33 Spor maçı için hazırlıklarını tamamladı ve Mersin’e doğru yola çıktı. Ligin son haftasında şampiyonu belirleyecek bu önemli mücadele, Pazar günü saat 15.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

Kırmızı Şimşekler, Cuma sabahı kulüp tesislerinden takım otobüsüyle Mersin’e hareket etti. Kafile, maç öncesi moral ve motivasyonunu yüksek tutmak adına şehirde kampa girecek. Teknik heyet ve futbolcular, maç saatini beklemeye başladı.

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde Eskişehirspor, sezonu lider tamamlayarak şampiyonluğunu ilan edecek. Tüm gözler Pazar günü Mersin Stadyumu’nda olacak.

Takıma destek vermek isteyen taraftarlar da sosyal medya üzerinden organize olarak Mersin’e hareket etmeye başladı. Eskişehirspor camiası, bu tarihi maç için kenetlenmiş durumda.

Muhabir: Kaan Sezer