2023-2024 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta şehrimizin tek temsilcisi Anadolu Üniversitesi ligde adeta esip gürlemeye başladı.

Sezona gol sıkıntıları ile başlayan aldığı galibiyetlerde 1-0’lık skorlar dikkat çekerken son haftalarda rakip fileleri çok golle havalandırmaya başlayan takım hüviyetine bürünen mavi beyazlı ekibimiz fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Bu sezon 12.hafta sonunda 11 maça çıkan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan temsilcimiz 5 galibiyetin 3’ü 1-0’lık skorlarla alırken Karşıyaka’yı 3-2 ve Kelkit Hürriyetspor’u 3-1 yenerek gol problemini çözmüş oldu.

Teknik Direktör Sertaç Gezer ile birlikte son iki maçta gelen 6 puanla play-off yarışının içine girmesi camiaya ayrı bir hava kattı.

Anadolu Asist şok etti Anadolu Asist şok etti

Anadolu Üniversitesispor’un almış olduğu bu başarılı sonuçlarla birlikte yönetiminden teknik ekibine kadar sahada mücadele veren futbolcuları kenetlemiş durumda.

Anadolu Üniversitesispor hafta sonunda zirve mücadelesi veren Efeler 09 Spor ile kendi evinde oynayacak. Rakip 4.sırada 21 puanda yer alırken Anadolu Üniversitesi 6.sırada 17 puanda bulunuyor. Efeler 09’un bir maç fazlası bulunuyor.

Kaynak: Spor Servisi