Tepebaşı Belediyesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hazırlanan kamp, lise çağındaki gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyor. Dört gün sürecek kampın ulaşım ve hizmet giderleri belediyeler tarafından karşılanacak.
Gençleri zengin bir program bekliyor
Kamp boyunca gençler; kariyer planlama, yaratıcı drama, afet farkındalığı, çevre bilinci, su tasarrufu, siber güvenlik ve zihinsel dayanıklılık gibi birçok başlıkta düzenlenecek eğitim ve atölyelere katılacak.
Programda ayrıca oryantiring, doğa yürüyüşü, sabah sporları, halk oyunları, işaret dili, ebru, bileklik tasarımı ve sanat atölyeleri de yer alacak. Kamp ateşi, müzik, açık hava sineması, eğitsel oyunlar ve takım çalışmasına yönelik etkinliklerle gençlerin hem eğlenmeleri hem de farklı okullardan akranlarıyla yeni arkadaşlıklar kurmaları sağlanacak.
40 asil, 20 yedek katılımcı belirlenecek
Kampa başvurular 9 Ağustos 2026 Pazar günü saat 24.00’e kadar devam edecek. Başvuru sırasına göre 40 asil ve 20 yedek katılımcıdan oluşan liste hazırlanacak. Sonuçlar, 10 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00’de başvuru sahiplerine SMS yoluyla bildirilecek.
Kampa katılmaya hak kazanan gençlerin, gerekli belgeleri ıslak imzalı olarak tamamlamak üzere 12 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’e kadar Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’ne gelmeleri gerekecek.
Tepebaşı Belediyesi, gençlerin sosyal yaşamın içinde daha aktif yer almaları, farklı alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve geleceğe daha donanımlı hazırlanmaları için çalışmalarını sürdürecek.





