Eskişehir’de ulaşım zammı için kritik görüşme yarın Eskişehir’de ulaşım zammı için kritik görüşme yarın

Konutlar ve iş yerlerini satın almak isteyen alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile mülkiyet sahibi olabilecekler. Satışlar 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günlerinde saat 10.30'da başlayacak. Açık artırmaların gerçekleşeceği yerler ise TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel olarak belirlenmiş durumda. www.emlakmuzayede.com.tr websitesi üzerinden de online olarak teklif verilebilecek.

Konutlara talip olmak isteyen alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay gibi uzun bir vade olanaklarından yararlanabilecekler. Bu konutlar, Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan Eskişehir, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat gibi kentlerde satışa çıkacak.

TOKİ tarafından düzenlenen bu büyük satış organizasyonunda iş yerleri için de benzer koşullar geçerli olacak. 17 ilde toplam 143 iş yeri, yine yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade avantajıyla satışa sunulacak. Satışa sunulan iş yerlerinin bulunduğu iller şunlar; Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon.

Tüm bu satış organizasyonu sürecinde bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından sağlanacak. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Daha detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresleri üzerinden, ayrıca "444 86 54" numaralı telefon üzerinden erişim sağlanabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi