Bölgesel Amatör Lig takımlarından İzmirspor Kulübü, 27 Ağustos’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’a hazırlanıyor. Genel kurulda seçime tek listeyle girecek olan başkan adayı Mustafa Kılıç, Türk futbolunun köklü kulübü İzmirspor’un yeni başkanı olmaya hazırlanıyor.
Genel kurul öncesi İzmirspor’un başkan adayı Mustafa Kılıç’ı arayan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, Kılıç’a ve İzmirspor’a yeni sezon öncesinde başarı dileklerinde bulundu.
Başkan Entok’un iyi dileklerini sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Kılıç, şu ifadeleri kullandı:
“Eskişehirspor Kulübü Başkanı, değerli iş ve spor adamı Ulaş Entok aramış ve İzmirsporumuza yeni sezonda başarı dileklerini iletmiştir. Müthiş bir insan kalitesine sahip olan değerli Başkanıma kamuoyu önünde saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Türk spor camiasında Ulaş Entok kalitesinde insanların çoğalmasını dilerim. Ulaş Entok Başkanıma ve büyük camiasıyla Eskişehirspor Kulübüne yeni sezonda başarılar dilerim.”