Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı önderliğinde bir grup emekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret ederek yaşadıkları ekonomik zorluklar ve talepleri iletti. Ünlüce, emeklilere verdiği sözleri hatırlatarak her zaman emeklilerin yanında olduğunu vurguladı.

Başkan Ünlüce, seçim sürecinde emeklilere verdiği sözleri hatırlatarak, “Seçim süreci boyunca sahada ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumundan en çok emeklilerin rahatsız olduğunu dile getirmiş, emeklilerimizin hayatına dokunacak projelerimizi de o süreçte açıklamıştım. Tüm sözlerimin arkasındayım. Emeklilerimizin tenceresinde aş değil, dert kaynıyor. Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden birisi düşük maaş alan emeklilerimizi sosyal yardım grubuna dahil etmek oldu. Diğer sözlerimiz konusunda da çalışmalarımız devam edecek. Her zaman emeklilerimizin yanındayız. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.”  dedi.

Şanlı, Başkan Ayşe Ünlüce'nin emeklilere karşı gösterdiği hassasiyet için teşekkürlerini sunarak yeni görevinde kendisine üstün başarılar diledi

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı